LUNCH MENY
STALLISLUNCH
Måndag till fredag 11.30-16.00
550 SEK
Förrätt
Stallmästaregårdens toast skagenmed citron och dill |
Varmrätt
Smörstekt koljafilémed kokt potatis, stekta champinjoner, riven pepparrot och brynt smör |
alternativt
Minutbiffmed pommes frites, picklad lök, smörstekt svamp och rödvinssås |
ALLTID PÅ STALLIS
Rimmad laxmed dillstuvad potatis | 320 SEK |
Räkmackapå surdegsbröd med syrad lök och mjukt ägg | 295 SEK |
Stallmästaregårdens Biff Rydbergsvensk oxfilé med tärnad potatis, äggula, senapsgrädde och rödvinssås | 415 SEK |
Råbiffmed klassiska tillbehör | |
Halv portion | 245 SEK |
1 portion | 395 SEK |
Caesarsalladmed grillat majskycklingbröst eller handskalade räkor, | 295 SEK |
Stallmästaregårdens nötköttbullarmed gräddsås, lingon, picklad gurka och potatispuré | 285 SEK |
FÖRRÄTTER
Stallmästaregårdens toast skagenmed citron och dill | |
Halv portion | 225 SEK |
1 portion | 295 SEK |
Ankleverankleverterrin med rostad brioche, marmelad och krispig sallad | 235 SEK |
Kalix löjromlöjrom med citronkräm, rödlök och citron, 30 gram | 550 SEK |
Tryffelburratamed variation på tomater och örtolja | 215 SEK |
Avokadoröramed pepparrot, dill, citron, tångkaviar och surdegsbröd | 195 SEK |
HUVUDRÄTT
Bakad rödingmed dillslungad potatis, smörstekt purjolök och fänkål samt löjrom och vitvinssås | 399 SEK |
Smörstekt koljafilémed kokt potatis, stekta champinjoner, riven pepparrot och brynt smör | 335 SEK |
Minutbiffmed pommes frites, picklad lök, smörstekt svamp och rödvinssås | 395 SEK |
Smörstekt hjortinnanlårmed potatisgratäng, höstprimörer, rökt tomatkompott och rödvinssås | 375 SEK |
Grönt - bakad pumpapumpa med rostade pumpakärnor, rotfruktskaka, slungad spenat, | 295 SEK |
*VÄNLIGEN INFORMERA PERSONALEN OM EVENTUELLA
ALLERGIER